Θετικό το κλίμα στη συνάντηση Σκουρλέτη – εργαζομένων της «Ελληνικός Χρυσός»

Θετικό το κλίμα στη συνάντηση Σκουρλέτη – εργαζομένων της «Ελληνικός Χρυσός»

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εργαζομένων της «Ελληνικός Χρυσός», με τον αρμόδιο υπουργό, Πάνο Σκουρλέτη.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων «Αγία Βαρβάρα» Γιώργος Χατζής ανέφερε ότι την επόμενη Δευτέρα θα γίνει τριμερής συνάντηση υπουργείου, διοίκησης και εργαζομένων ενώ έκανε λόγο για «θετική αύρα» που προέκυψε από τη συνάντηση με τον κ. Σκουρλέτη.

«Το θετικό είναι πως η κυβέρνηση θέλει την επένδυση, και ότι θέλει τη μεταλλουργία χρυσού να γίνει στη Χαλκιδική» ανέφερε είπε ο κ. Χατζής και πρόσθεσε: «Φαίνεται ότι μπορεί να ξεκινήσει ένας διάλογος. Υπήρξε μια θετική αύρα αλλά εμείς θα παραμείνουμε εδώ και στους δρόμους για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωση, που θα είναι να πάμε στις δουλειές μας όλοι».

Ο κ. Χατζής ανέφερε ακόμη πως ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι η όποια απόφαση του ΣτΕ θα υλοποιηθεί άμεσα και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του τόσο στη Δικαιοσύνη όσο και στην κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι την ώρα που ο κ. Σκουρλέτης είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους της «Ελληνικός Χρυσός, εργαζόμενοι στα μεταλλεία πραγματοποιούσαν εκδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά από το κτήριο του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.Σχόλια