Θήκες Samsung : Επιλογές , υλικά και τάσεις

Θήκες Samsung : Επιλογές , υλικά και τάσεις

Την τελευταία διετία τα κινητά Samsung έρχονται πρώτα σε πωλήσεις συσκευών και μάλιστα με μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο σε πωλήσεις κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων. Αυτόματα αντιλαμβανόμαστε την μεγάλη ανάγκη του αγοραστικού κοινού για πληθώρα επιλογών σε θήκες Samsung. Η αγορά θήκης κινητού πλέον είναι σύνθετη και πρέπει να πληροί πολλά κριτήρια. Οι κάτοχοι κινητών αποζητούν θήκες Samsung που να είναι εύχρηστες, προστατευτικές και με στυλ.

Οι θήκες Samsung χαρακτηρίζονται από πιο απλές και καθαρές γραμμές. Είναι κατασκευασμένες από υλικά όπως σιλικόνη, δέρμα ή δερματίνη, αδιάβροχο  ή σκληρό πλαστικό. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές θήκες Samsung είναι αυτή που διπλώνει σαν βιβλίο, γι’ αυτό και ονομάζεται book cover, αλλά επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει την οθόνη και να απαντά εύκολα σε κλήσεις αλλά και να διαβάζει τα μηνύματά του. Οι δερμάτινες θήκες τύπου βιβλίο βγαίνουν σε πολλά χρώματα αλλά και ποιότητες. Το εύρος του κόστους τους επηρεάζεται κυρίως από την ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη κατασκευή της θήκης.

Ένα από τα χαρακτηριστικά μοντέλα σε θήκες Samsung είναι και οι διαφανείς, φτιαγμένες από σιλικόνη. Προστατεύουν από χτυπήματα και γρατζουνιές και  αφήνουν ορατές τις σχεδιαστικές γραμμές και το χρώμα του κινητού αλλά και του εμπορικού σήματος της εταιρείας. Οι διαφανείς θήκες Samsung από σιλικόνη βγαίνουν και σε ελαφριούς χρωματισμούς όπως απαλό μπλε ή ροζ ή κίτρινο ή πορτοκαλί.Σχόλια