Θύμα κλοπής η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα

Θύμα κλοπής η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα

Θύμα κλοπής έπεσε την περασμένη Παρασκευή η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα, Αρίστη σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo.

Η κα Τσίπρα φεύγοντας από το νεκροταφείο που είχε επισκεφθεί διαπίστωσε ότι λείπει από την τσάντα της το κινητό της τηλέφωνο.

Επιστρέφοντας σπίτι της ενημέρωσε για την κλοπή και αμέσως ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο της μητέρας του πρωθυπουργού καθώς υπήρχε και ο «πονοκέφαλος» ότι μπορεί να πέσει σε ξένα χέρια και να δημοσιοποιηθούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και φωτογραφίες της οικογένειας.

Με τα ηλεκτρονικά μέσα της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το στίγμα από το κινητό της μητέρας του πρωθυπουργού εντοπίστηκε σε μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια το απόγευμα της Κυριακής.

Διαπιστώθηκε ότι το κινητό είχε κλαπεί από σπείρα Ρομά, οι οποίοι ετοιμάζονταν να το πουλήσουν. Το τηλέφωνο βρέθηκε και επιστράφηκε στην μητέρα του πρωθυπουργού, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα ευχαρίστησε τους αστυνομικούς αλλά τους είπε πως «δεν ήταν ανάγκη να μπουν σε τέτοια διαδικασία».
Σχόλια