Θύματα κλοπής μέλη της ελληνικής αποστολής στο Ρίο

Θύματα κλοπής μέλη της ελληνικής αποστολής στο Ρίο

Φαίνεται πως οι αποστολές των χωρών έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των «ποντικών» του Ρίο, με τα αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών να αμαυρώνουν το ολυμπιακό ιδεώδες.

Ανάμεσα στους άτυχους ήταν και μέλη της ελληνικής αποστολής .Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έχουν «κάνει φτερά» αρκετά προσωπικά αντικείμενα, μέσα από τα δωμάτια των Ελλήνων στο Ολυμπιακό Χωριό.

Κυρίως έχουν… εξαφανιστεί φόρμες και ρούχα, αλλά εκλάπη κι ένα κινητό με το φορτιστή του μέσα από βαλίτσα, μέλους του ιατρικού και φυσικοθεραπευτικού τιμ. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ο φυσικοθεραπευτής Νίκος Κουλόπουλος.

Η ελληνική ομάδα έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία, κάτι που έχουν κάνει και άλλες χώρες, που βασικά υποπτεύονται τις καθαρίστριες που φροντίζουν τα δωμάτια όταν λείπουν οι αθλητές. Πλέον οι διοργανωτές έχουν υποβάλλει υποχρεωτικό έλεγχο σε όλους τους υπαλλήλους του Ολυμπιακού Χωριού στη λήξη της βάρδιας τους, ώστε να διαπιστώσουν εάν έχουν πάρει κάτι μαζί τους. Επίσης άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι που φυλά το Χωριό, κάνουν περιπολίες σε όλους τους ορόφους και ψάχνουν όλους τους χώρους, μήπως οι δράστες έχουν κρύψει κάπου τα κλοπιμαία.

rio-fisiotherapeftis-elasΣχόλια