Θησαυρός στους υπολογιστές του διευθυντή τράπεζας ο οποίος (όμως) παραπέμπεται για πλημμέλημα

Θησαυρός στους υπολογιστές του διευθυντή τράπεζας ο οποίος (όμως) παραπέμπεται για πλημμέλημα

Ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία φέρονται ότι έχουν ανιχνευθεί στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 56χρονου διευθυντή υποκαταστήματος τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης, 14χρονης, κοπέλας την οποία προσέγγισε μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz στους υπολογιστές του έχει βρεθεί υλικό παιδικής πορνογραφίας που αναμένεται να αποτελέσει μέρος της δικογραφίας. Στο μεταξύ έντονες είναι οι αντιδράσεις οι οποίες προκαλούνται από την δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα(!) που ασκήθηκε σε βάρος του ύστερα από την σύλληψη του. Αστυνομικές πηγές που έχουν ερευνήσει -σε βάθος- την υπόθεση μιλούν για πρόσωπο με έξη σε ανήλικες παρτενέρ και επισημαίνουν ότι η ποινική του μεταχείριση προκαλεί ερωτήματα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 56χρονος διευθυντής τράπεζας, συνελήφθη μέσα σε ξενοδοχείο των Αθηνών με μια 14χρονη κοπέλα την οποία είχε πείσει ότι μπορούσε να προσφέρει ανώδυνη ερωτική ικανοποίηση. Το τραπεζικό στέλεχος εμφανιζόταν στο facebook με ψευδώνυμο και μετά από συνομιλίες κατάφερε να πείσει την ανήλικη κοπέλα να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

Το ιστορικό της υπόθεσης είναι συγκλονιστικό καθώς ο εν λόγω τραπεζικός υπάλληλος εμφανίζεται να ομολογεί στην συνομιλία του με την  ερωτικές συνευρέσεις και με άλλες ανήλικες κοπέλες, μεταξύ των οποίων και μια ανιψιά του! Το ίδιο κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προσεγγιστεί διαδικτυακά και από έναν 49χρονο ιδιωτικό υπάλληλο επιχείρησης στην Αράχωβα, ο οποίος της είχε στείλει γυμνές φωτογραφίες του και να αποσπάσει αντίστοιχες και από το ανήλικο κορίτσι.

Τα ραντεβού και η κινητοποίηση της Δίωξης

Από τα στοιχεία τα οποία έχουν συλλέξει οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην οποία κατέφυγαν οι γονείς του θύματος, προκύπτει ότι ο 56χρονος συστηματικά μέσω του διαδικτύου και του facebook ψάρευε ανήλικες. Γνώστες της υπόθεσης μάλιστα δεν διστάζουν να κάνουν λόγο για «τσουνάμι αποκαλύψεων» που θα προκύψουν όταν ολοκληρωθεί η έρευνα.  

Μετά το αίτημα φιλίας που έστειλε στην νεαρή κοπέλα άρχισε να την πολιορκεί με μηνύματα. Εκεί, μεταξύ άλλων, της έταζε ότι μπορεί να της προσφέρει ερωτικές απολαύσεις με τον πλέον ανώδυνο τρόπο. Μάλιστα παινευόταν ότι την ίδια μέθοδο είχε ακολουθήσει και σε δυο ακόμη κοπέλες μεταξύ των οποίων η μια ήταν η ανιψιά του. 

Η κοπέλα πείσθηκε και υπήρξε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε ερωτική συνεύρεση. Όταν γύρισε σπίτι της οι γονείς της παρατήρησαν κάποια σημάδια στο σώμα της αλλά και κηλίδες αίματος στο εσώρουχό της. Μετά από επίμονες ερωτήσεις η ανήλικη κοπέλα αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα του 56χρονου τραπεζίτη.

Στις 3 τα ξημερώματα ο πατέρας της ανήλικης κατήγγειλε την δράση του στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στις έξι το πρωί ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη στο σπίτι του. Οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τα περαιτέρω.

 Σχόλια