Θρίλερ με δύο απανθρακωμένους σε αυτοκίνητα σε Σκαραμαγκά και Καβούρι

Θρίλερ με δύο απανθρακωμένους σε αυτοκίνητα σε Σκαραμαγκά και Καβούρι

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των διωκτικών αρχών τα δύο αυτοκίνητα μάκρας Χιουντάϊ και Βόλβο αντίστοιχα δεν ήταν κλεμμένα. Ανήκουν σε άνδρες, Έλληνες υπηκόους οι οποίοι δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η αναζήτησή τους από την Ασφάλεια, καθώς αν τα δύο συμβάντα συνδέονται μεταξύ τους.

Στην πρώτη περίπτωση δε, στο Σκαραμαγκά κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες εντόπισαν υπολείμματα από μπουκάλι που περιείχε εύφλεκτο υγρό, ενώ έντονη ήταν και η οσμή στο όχημα από εύφλεκτο υγρό, με το οποίο είχε περιελουστεί μεγάλο τμήμα του Ι.Χ.

Τα δύο πτώματα είναι απανθρωμένα και μη αναγνωρίσιμα, προς το παρόν.

Η λεπτομέρεια που σοκάρει είναι ότι το αυτοκίνητο με το απανθρακωμένο άτομο στη λεωφόρο Σχιστού, ανήκει σε αδελφό αστυνομικού, που υπηρετεί σε μεγάλο αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής, ο οποίος χθες ήταν αξιωματικός υπηρεσίας και ήταν αυτός που πήγε στο σημείο όπου κάηκε το αυτοκίνητο. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, τα δύο αδέλφια δεν είχαν επαφές μεταξύ τους.

Σχετικά με το άλλο παρόμοιο περιστατικό, που σημειώθηκε στις 5.30 το πρωί, στην παραλία Καβουρίου, με άλλο άτομο που βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, φαίνεται να είναι πιθανότερο, αυτή την ώρα, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.Σχόλια