Τα τρία SMS της ΕΣΗΕΑ  – Θρίλερ με απεργοσπαστικά φύλλα

Τα τρία SMS της ΕΣΗΕΑ – Θρίλερ με απεργοσπαστικά φύλλα

Ένα θρίλερ εξελίσσεται με απεργοσπαστικά φύλλα της ΕΣΗΕΑ τα οποία καλούν τα μέλη της να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η Ένωση Συντακτών άρχισε να στέλνει μηνύματα σήμερα στους δημοσιογράφους και ουδείς έβγαζε νόημα τι ακριβώς θέλει να πει το «σοφό» συνδικαλιστικό όργανο.

Το πρώτο μήνυμα έγραφε: «Συνάδελφοι το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καλεί όλα τα μέλη της Ένωσης να έρθουν τώρα στην ΕΣΗΕΑ για να περιφρουρήσουν την απεργία. Ετοιμάζουν απεργοσπαστικά φύλλα».

Άγνωστο είναι ποιοί ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η ΕΣΗΕΑ μας ενημέρωνε πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για να σπάσει η απεργία από κάποια μέσα και πως όλα είναι παραπληροφόρηση.

Το δεύτερο μήνυμα έγραφε συγκεκριμένα: «Συνάδελφοι η απεργία συνεχίζεται κανονικά κανένα φύλλο δεν κυκλοφορεί. Μην πιστεύετε την παραπληροφόρηση».

Και ενώ μείναμε «ήσυχοι» ότι κανείς δεν θα σπάσει την απεργία, ξαφνικά αργά το βράδυ η ΕΣΗΕΑ άλλαξε και πάλι άποψη και τελικά δεν ήταν παραπληροφόρηση η πληροφορία για απεργοσπαστικά φύλλα.

Το τρίτο μήνυμα λοιπόν έγραφε: «Όλοι τώρα στο Κορωπί στη διασταύρωση Βασ.Κωνσταντίνου και Βάρης Κορωπίου όπου τυπώνονται 3 απεργοσπαστικά φύλλα. Συνάντηση στα Everest Κορωπίου».

Πάντως, ουδείς φαίνεται να έχει καταλάβει τελικά τι θα γίνει! Ετοιμάζουν απεργοσπαστικά φύλλα ή όχι; Ελπίζουμε η απάντηση να έρθει με 4ο μήνυμα.

 

 Σχόλια