«Θρίλερ» με το… κατεψυγμένο πτώμα στην Καλλιθέα

«Θρίλερ» με το… κατεψυγμένο πτώμα στην Καλλιθέα

Φρίκη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση για το πτώμα του 60χρονου πρώην ναυτικού, το οποίο βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα της Καλλιθέας.

Αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει όλες τις έρευνες στην 45χρονη Βουλγάρα πρώην σύζυγο του θύματος, η οποία έχει διαφύγει στη Βουλγαρία. Για αυτό το λόγο και ήδη οι ελληνικές Αρχές έχουν ξεκινήσει διαδικασίες μέσω Interpol για τη συνεργασία με τις βουλγαρικές Αρχές προκειμένου να λυθεί το μυστήριο της Καλλιθέας.

Καλλιθέα--660x300

Εντύπωση προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι παρά το γεγονός πως τα ίχνη του θύματος είχαν χαθεί εδώ και έναν χρόνο, η 45χρονη πέρασε τα σύνορα προς τη Βουλγαρία μόλις στις 7 Ιανουαρίου.

Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ασχολούνται με την υπόθεση εμφανίζονται αισιόδοξοι για τον εντοπισμό της 45χρονης Βουλγάρας που αποτελεί υπ’ αριθμόν ένα ύποπτη για την δολοφονία που παραπέμπει σε χολιγουντιανό θρίλερ.

Παράλληλα, το πιθανό κίνητρο εξετάζουν οι Αρχές, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο λογαριασμό με τις 230.000 ευρώ που είχε ο ναυτικός για το 13χρονο παιδί τους.

Η σχέση του ζεύγους χαρακτηρίζεται θυελλώδης, αφού παρά τη γέννηση του παιδιού τους δεν κράτησε πολύ και οι δύο έμειναν σε διαφορετικά σπίτια, με τον ναυτικό να την επισκέπτεται συχνά για να βλέπει το γιο του. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι συγκρούσεις ήταν πολύ συχνές.

Πάντως, περισσότερες λεπτομέρειες στο φρικιαστικό έγκλημα αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα, η οποία για να πραγματοποιηθεί πρέπει να αποψυχθεί η σορός.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος ναυτικός βρέθηκε φιμωμένος και δεμένος σε εμβρυακή στάση μέσα στον καταψύκτη στο σαλόνι του διαμερίσματος και με την πρώτη έρευνα δεν εμφάνιζε εξωτερικά τραύματα.

Τα 230.000 ευρώ που έκαναν φτερά 

Ο 63χρονος ναυτικός που βρέθηκε νεκρός ήταν ιδιαίτερα ευκατάστατος, κατά το φιλικό του περιβάλλον. Είχε μια πενταώροφη πολυκατοικία στην οδό Αριστοτέλους στην Καλλιθέα εξ αδιαιρέτου και άλλα ακίνητα. Επίσης, ο πατέρας του ναυτικού είχε ανοίξει ένα λογαριασμό για τον εγγονό του στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί 230.000 ευρώ. Φίλος του ναυτικού μιλώντας στην Espresso ανέφερε ότι όταν ο φίλος του εξαφανίστηκε ο αδελφός του τους είχε πει ότι τα λεφτά αυτά είχαν κάνει φτερά.

 Σχόλια