Θρήνος για τη 15χρονη μαθήτρια από το Π. Φάληρο που έβαλε τέλος στη ζωή της – Συγκλονισμένη η οικογένεια και οι συμμαθητές της

Θρήνος για τη 15χρονη μαθήτρια από το Π. Φάληρο που έβαλε τέλος στη ζωή της – Συγκλονισμένη η οικογένεια και οι συμμαθητές της

Ρεπορτάζ: Ελευθερία Σπυρακη

Απέραντη θλίψη έχει «πνίξει» μια ολόκληρη γειτονιά στο Π.Φάληρο καθώς χθες ένα 15χρονο κορίτσι έβαλε τέλος στη ζωή του, ρίχνοντας «βουτιά θανάτου» από τον 5ο όροφο.

Η νεαρή αφού γύρισε από το σχολείο της , γύρω στις 3:30 το μεσημέρι επικοινώνησε με την μητέρα της που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στον ΗΣΑΠ και αφού είχε ενημερώσει τις φίλες της μέσω sms για αυτό που ήταν έτοιμη να κάνει, προχώρησε στην «τελευταία πράξη» του δράματος πέφτοντας από τον 5ο οροφο στον ακάλυπτο χώρο και χάνοντας την ζωή της ακαριαία .

Οι συμμαθήτριες της 15χρονης με την σειρά τους, έσπευσαν να ενημερώσουν τη μητέρα της νεαρής μαθήτριας , ωστόσο ήταν ήδη αργά.

faliro faliro2 faliro3 faliro4

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή μαθήτρια πριν την αποχώρησή της από το σχολείο, μοίρασε 14 καραβάκια στις φίλες της, ως ενδειξη αποχαιρετισμού .

Παρότι η άτυχη μητέρα έκανε το παν για να αποτρέψει το μοιραίο δεν τα κατάφερε. Φτάνοντας στο υπαίθριο πάρκινγκ που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της πολυκατοικίας που διαμένει μαζί με την οικογένεια της, αντίκρισε την κόρη της να κείτεται νεκρή.

faliro5

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν αξιωματικοί της αστυνομίας οι οποίοι πήραν καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον της 15χρονης, καθώς και φίλοι / συμμαθητές της που έσπευσαν να αφήσουν ένα λουλούδι στο τόπο που σημειώθηκε το συμβάν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο eReportaz, η οικογένεια της μικρής ήταν ήσυχη και δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στη γειτονιά.

Μάλιστα οι γείτονες αναφέρουν οτι η 15χρονη φαινόταν ένα παιδί αρκετά φιλικό με όλους , το οποίο ποτέ δεν είχε δώσει σημάδια ότι το απασχολούσε κάτι.

Να αναφέρουμε πως σήμερα στο σχολείο της νεαρής μαθήτριας δεν πραγματοποιήθηκαν μαθήματα ως ένδειξη πένθους .

Μπορείτε να ακούσετε το αποκλειστικό ηχητικό του ereportaz εδώ :

[mejsaudio src=»/wp-content/uploads/2016/03/elef-acc.mp3″]

Ακούστε τι δήλωσαν οι συμμαθητές της 15χρονηςΣχόλια