Θρήνος για την δασκάλα στα Χανιά που σκοτώθηκε στις γαλλικές Αλπεις

Θρήνος για την δασκάλα στα Χανιά που σκοτώθηκε στις γαλλικές Αλπεις

Τραγικός ήταν ο επίλογος για μια άτυχη κοπέλα με καταγωγή από την Κύπρο που ήταν δασκάλα σε σχολείο στα Χανιά της Κρήτης.

Η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στις γαλλικές Άλπεις για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Λάτρης των σπορ αγαπούσε την ορειβασία και είχε μεταβεί εκεί προκειμένου να απολαύσει το αγαπημένο της χόμπι που είναι η αναρρίχηση. Δυστυχώς το μοιραίο έγινε όταν λύθηκε το σχοινί ασφαλείας με το οποίο ήταν δεμένη με αποτέλεσμα να πέσει από πολύ μεγάλο ύψος.

Η Α.Π. βρισκόταν στις γαλλικές Άλπεις για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Λάτρης των σπορ αγαπούσε την ορειβασία και είχε μεταβεί εκεί προκειμένου να απολαύσει το αγαπημένο της χόμπι που είναι η αναρρίχηση. Δυστυχώς το μοιραίο έγινε όταν λύθηκε το σχοινί ασφαλείας με το οποίο ήταν δεμένη με αποτέλεσμα να πέσει από πολύ μεγάλο ύψος.Σύμφωνα μα τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην κορυφή Twin Brevent. Το ύψος από το οποίο υπολογίζεται πως έπεσε είναι 400 μέτρα.

Η νεαρή δασκάλα αγαπούσε την ορειβασία ενώ έχει δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές φωτογραφίες από την ζωή της στα Χανιά.

Η κυπριακή πρεσβεία στο Παρίσι έχει προχωρήσει σε διευθετήσεις για επαναπατρισμό της σορού στην Κύπρο.

Οι γαλλικές αρχές διεξάγουν έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

 

Σχόλια