Θρήνος στην Ερμιόνη – Σκοτώθηκαν νεαρά αδέρφια & ο κολλητός τους σε τραγικό δυστύχημα

Θρήνος στην Ερμιόνη – Σκοτώθηκαν νεαρά αδέρφια & ο κολλητός τους σε τραγικό δυστύχημα

Τραγικό τέλος βρήκαν τρεις νέοι ηλικίας 21,23 και 28 ετών τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, για άγνωστο λόγο, βγήκε από το οδόστρωμα και προσέκρουσε σε δύο στύλους της ΔΕΗ. Το δυστύχημα που βύθισε στη θλίψη δύο οικογένειες και τους δεκάδες φίλους των νεαρών, σημειώθηκε στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ερμιόνης-Κρανιδίου.

Δύο εκ των τριών νεαρών ανδρών που έχασαν τη ζωή τους, ο Κώστας και ο Στάθης ήταν αδέλφια, ενώ ο νεαρός Αδριανός ήταν κολλητός τους φίλος. Τα δύο αδέλφια εργάζονταν παρέα στον νομό Αργολίδας ως υδραυλικοί ενώ ο συνοδηγός – φίλος τους εργαζόταν σε καφέ της περιοχής.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ερμιόνης- Κρανιδίου, το ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο τύπου αγροτικού, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις άνδρες ηλικίας 21, 23 και 28 ετών, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βγήκε από το οδόστρωμα και προσέκρουσε σε δύο στύλους ηλεκτρισμού της ΔΕΗ.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο 28χρονος οδηγός και 21χρονος συνοδηγός εξέπνευσαν ακαριαία ενώ ο 23χρονος, ο οποίος ήταν και ο αδερφός του οδηγού και καθόταν πίσω, εξέπνευσε λίγα λεπτά αργότερα.

Οι φίλοι των τριών νέων, συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό των τριών αγοριών, ανέβασαν στο ΥouΤube βίντεο αφιερωμένο στη μνήμη τους.





Σχόλια