Τι χρώμα eyeliner να χρησιμοποιήσεις για να ταιριάζει στα μάτια σου

Τι χρώμα eyeliner να χρησιμοποιήσεις για να ταιριάζει στα μάτια σου

Σίγουρα θα ξέρεις πως δεν ταιριάζουν όλα τα eyeliner σε όλους τους τύπους ματιών. Κάθε χρώμα ματιών για να αναδειχθεί χρειάζεται το δικό του βάψιμο. Παρακάτω έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις τα χρώματα eyeliner που ταιριάζουν στο χρώμα των ματιών σου.

 

  1. Μπλε μάτια

Χρησιμοποίησε αποχρώσεις που δημιουργούν αντίθεση με το μπλε χρώμα των ματιών σου, ώστε να τονιστούν ακόμη περισσότερο. Διάλεξε ένα  μαύρο, χρυσό, κίτρινο  ή χάλκινο eyeliner το φλούο χρώμα, γαλάζιο, τρικουάζ  και κάνε την διαφορά.  Εφάρμοσέ  μπεζ ή nude στην εσωτερική γωνία του ματιού και στο πάνω βλέφαρο τραβώντας μία λεπτή γραμμή.

 

  1. Πράσινα μάτια

Οι θερμοί τόνοι αναδεικνύουν τα πράσινα μάτια σου με τον καλύτερο τρόπο. Ένα  μαύρο, bronze, λευκό, χρυσό  ένα  σκούρο μπλε,  μοβ  και λαδί eyeliner  είναι τα χρώματα που θα κάνουν θαύματα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις ροζ αποχρώσεις, γιατί κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται κουρασμένα. Ένα έξυπνο τρικ είναι να χρησιμοποιήσεις ένα μαύρο μολύβι σαν βάση και έπειτα να εφαρμόσεις το χρωματιστό eyeliner σου.

 

  1. Σκούρα καστανά μάτια

Το μαύρο είναι τέλειο για εσένα αλλά μπορείς να παίξεις και σε γήινες αποχρώσεις. Το καφέ ίσα-ίσα, θα τονίσει το βλέμμα σου και θα δείχνει πιο λαμπερό. Ωστόσο, αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν σε navy blue απόχρωση, χρυσό, γκρι-μπλε, πράσινο ή μοβ αλλά και σε ροζ, φούξια, γαλάζιο και κόκκινο χρώμα.  Εφάρμοσέ το στις γραμμές των βλεφαρίδων, ειδικά αν δεν είσαι ιδιαιτέρως τολμηρή και προτιμάς τα πιο safe looks. Αλλά πλέον το χρωματιστό eyeliner  είναι συνηθισμένο οπότε μην φοβηθείς το έντονο χρώμα ! Το καλύτερο για σ’ένα είναι ο συνδυασμός μαύρο και χρωματιστό. Το χρώμα προτίμησε να το βάλεις στο κάτω βλέφαρο ή πάνω από τη γραμμή του μαύρου eyeliner.

 

  1. Καστανοπράσινα ή λαδί μάτια

Τα eyeliner που επιλέγεις  αλλά και οι σκιές πρέπει να τονίζουν  το διαφορετικό πολύπλοκο χρώμα των ματιών σου. Το χρυσό, το βρονζέ σε συνδυασμό με το nave blue, το μαύρο, το πράσινο, το τρικουάζ, το χακί και το κόκκινο είναι τα χρώματα που πρέπει να παίζεις και σε σκιές αλλά και σε eyeliner.

 

 Σχόλια