Τι έκανε η Αμάλ Αλαμουντίν την πρώτη της μέρα στην Ελλάδα

Τι έκανε η Αμάλ Αλαμουντίν την πρώτη της μέρα στην Ελλάδα

Στο εστιατόριο «Βαρούλκο», του διακεκριμένου σεφ Λευτέρη Λαζάρου, βρέθηκε το μεσημέρι η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν.

Η ειδικευμένη στο διεθνές δίκαιο και στα ανθρώπινα δικαιώματα δικηγόρος, μετά από συνάντηση που είχε στο υπουργείο Πολιτισμού με τον υπουργό, κ. Κώστα Τασούλα, έφτασε στο εστιατόριο μαζί με τους συνεργάτες της λίγο πριν τις 14:30 το μεσημέρι, ενώ ήδη στο «Βαρούλκο» βρισκόταν και την περίμενε η υπουργός Τουρισμού, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη. Στην παρέα τους βρέθηκε και ο κ. Τασούλας.

Το μενού πρότεινε και επιμελήθηκε ο ίδιος ο κ. Λαζάρου, και περιλάμβανε αχινοσαλάτα, καρπάτσιο λαβράκι, τραγανό μπαρμπούνι πάνω σε μους καπνιστής μελιτζάνας και χριστόψαρο σε μους σελινόριζας. Οι καλεσμένοι, ωστόσο, αποφάσισαν να δοκιμάσουν και το κριθαρότο με γαρίδες, πιάτο που θεωρείται η σπεσιαλιτέ του σεφ, και για το οποίο έχει βραβευτεί με το αστέρι Michelin.

Σε ό,τι αφορά στο κρασί, η κ. Αλαμουντίν προτίμησε να πιει κόκκινο, ενώ το επιδόρπιό τους ήταν παρφέ μασκαρπόνε πάνω σε μπισκότο λεμόνι και κρέμα από φρούτα του πάθους.

Στη συνέχεια, και λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, η δικηγόρος και οι συνεργάτες της έφτασαν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στο οποίο διαμένουν.

Για αύριο, το πρόγραμμα της κ. Αλαμουντίν περιλαμβάνει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ αργότερα η δικηγόρος θα ξεναγηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνει και συνέντευξη Τύπου.


Σχόλια