Τι είπε ο Φλαμπουράρης στον Λεβέντη

Τι είπε ο Φλαμπουράρης στον Λεβέντη

Για την συνάντηση του με τον Αλέκο Φλαμπουράρη στη Βουλή, καθώς και για την αποψινή ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Βασίλης Λεβέντης.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο: «η υφιστάμενη συμφωνία δημιουργεί μια καταθλιπτική ατμόσφαιρα και δεν μιλάει για ανάπτυξη».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι μπορεί να βρεθεί κοινός τόπος με την κυβέρνηση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πλησιάζουμε σιγά-σιγά. Εγώ είδα τον Φλαμπουράρη χθες λίγο στη Βουλή, ανταλλάξαμε μια χειραψία και μου είπε κάποια στιγμή θα κουβεντιάσουμε. Πιστεύω ότι εκεί θα πάμε διότι τώρα υπάρχουν 80 χιλιάδες Έλληνες που παίρνουνε σύνταξη ενώ έχουνε εισοδήματα πάνω από 3.000 ευρώ το μήνα από νοίκια και από τόκους καταθέσεων. Αυτοί δεν υπάρχει λόγος να παίρνουν τη σύνταξή τους. »

Όσο για την στάση που πρόκειται να κρατήσει η Ένωσης Κεντρώων στην σημερινή ψηφοφορία, ο Βασίλης Λεβέντης είπε:»Εμείς όχι θα ψηφίσουμε. Όχι σε όλα. Ενδιάμεσες καταστάσεις είναι το ένα παπούτσι στην Ευρώπη και το άλλο στην Ασία».

 Σχόλια