Τι υποστήριξε η συνεργός στη δολοφονία του ναυτικού που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη

Τι υποστήριξε η συνεργός στη δολοφονία του ναυτικού που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη

Πήρε πίσω την προανακριτική ομολογία της η 26χρονη Βουλγάρα που κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία του ναυτικού, το άψυχο σώμα του οποίου βρέθηκε σε καταψύκτη στην Καλλιθέα.
Μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακίστηκε. Σύμφωνα με το συνήγορο της σήμερα διαφοροποιήθηκε πλήρως από τα όσα ανατριχιαστικά φέρεται να είχε περιγράψει στην αστυνομία κατά τη σύλληψή της. «Δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα τη μέρα του ξυλοδαρμού», φέρεται να είπε ενώ για το παιδί της 49χρονης ισχυρίστηκε ότι δεν την έχει συναντήσει ποτέ και υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια να το εξετάσει ψυχολόγος.
Οσο για την κυνική ομολογία της στην αστυνομία;

Δεν τα είπε ποτέ αυτά –ισχυρίστηκε- αλλά ήταν πολύ κουρασμένη όταν έδινε την κατάθεση και δεν κατάλαβε τι είχε γραφτεί.
Στην προανακριτική απολογία της φέρεται να είχε πει με κάθε λεπτομέρεια:
«Η σύζυγος με ρώτησε αν ξέρω κάποιον που να θέλει να τη βοηθήσει για να κάνει κακό στον άνδρα της. Έλεγε ότι ήθελε να τον σκοτώσει, αλλά εγώ δεν την πίστεψα, γιατί νόμιζα πως τα έλεγε πάνω στα νεύρα της. Πίστεψα ότι ήθελε να τον τρομάξει, όχι να τον σκοτώσει. Η 49χρονη άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της και του έλεγε ότι το παιδί δεν ήταν καλά και ότι είχε πυρετό. Αυτό ήταν ψέμα, το έκανε για να τον κάνει να ανεβεί στο σπίτι. Τελικά την πίστεψε και ήρθε. Εγώ είχα πάει στο σπίτι της γιατί εκείνη μου το είχε ζητήσει.

Μου είχε πει ότι ήθελε να κρατάω στο μπαλκόνι το παιδί για να μην βλέπει όσα θα γίνονταν. Μου είχε πει ότι γι’ αυτό θα μου έδινε 3 χιλιάδες ευρώ, όμως δεν μου τα έδωσε ποτέ ούτε εγώ τα ζήτησα.Κάποια στιγμή ανέβηκε ο άνδρας της στο σπίτι και άκουσα από μέσα να τον χτυπάνε. Ήταν πια αργά για να φύγω, νόμιζα ότι θα τον τρόμαζαν λίγο. Αφού τον χτύπησαν μετά είχε ησυχία. Μπήκα στο σπίτι μετά από λίγη ώρα και ήμουν πολύ φοβισμένη. Δεν ξέρω να σας πω ποιος τον χτύπησε, δεν ήμουν μέσα. Μόλις με είδε η 49χρονη μου είπε να πάω μαζί της στο δωμάτιο και εκεί μου έδειξε έναν άνδρα που του είχαν δέσει τα χέρια και τα πόδια με κάτι σαν ταινία και στο κεφάλι του είχαν βάλει ένα πανί. Ο άνδρας αυτός φαινόταν να ανασαίνει και η 49χρονη τον κλωτσούσε και το έλεγε: «τα ίδια χάπια που έδινες στο παιδί μου, αυτά θα δώσω και σε σένα τώρα που έπεσες στα χέρια μου.

Δυο-τρεις μέρες μετά συναντήθηκα με την 49χρονη και το παιδί της. Τότε μου είπε ότι ο άνδρας της έχει πεθάνει. Μου ανέφερε ότι του έδωσε κάποια χάπια για να ηρεμήσει, να μην κουνιέται και να κοιμηθεί. Μου είπε επίσης ότι ήθελε να βρει κάποιον να της πουλήσει έναν καταψύκτη. Δεν κατάλαβα τι τον ήθελε τον καταψύκτη και γι’ αυτό της έδωσα το τηλέφωνο ενός φίλου μου Βούλγαρου που κάνει μετακομίσεις.

Σε αυτόν έδωσε γύρω στα 400 ευρώ, όμως, όπως μου είπε αυτός, όταν έβαλε τον καταψύκτη μέσα στο σπίτι η 49χρονη μαζί με έναν άλλον Βούλγαρο που δεν τον ξέρω του είπε ότι θα του έδινε άλλα 3.000 ευρώ για να βάλουν στον καταψύκτη τον νεκρό άνδρα της.»Σχόλια