Τι καιρό θα κάνει αύριο, 17/2

Τι καιρό θα κάνει αύριο, 17/2

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, περιμένουμε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τοπικά ακόμα και τους 28 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.Σχόλια