Τι καιρό θα κάνει σήμερα, 3/2

Τι καιρό θα κάνει σήμερα, 3/2

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, που από το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές, περιμένουμε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 22 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και από το απόγευμα και μετά τοπικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς και σταδιακά στα βόρεια μέτριοι έως ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.Σχόλια