Τι θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη ευφυίας;

Τι θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη ευφυίας;

Ένα ισχυρό «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα θα είναι σημαντικό διαπραγματευτικό χαρτί για τη χώρα μας ώστε τόσο στο μεταβατικό στάδιο, όσο και στο εγγύς μέλλον, να αξιοποιήσει την γεωστρατηγική της θέση και τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων, δήλωσε στον FOCUS FM 103,6 Θεσσαλονίκης ο καθηγητής Νίκος Λυγερός.

Μιλώντας ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη ευφυίας (iq 189), ζήτησε να υπάρξει συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων, ώστε να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας με τους συμμάχους και να πορευτούμε εντός της Ευρώπης.

«Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μας αποπέμψουν από την ευρωζώνη, ωστόσο δε μπορεί να γίνεται λόγος για εθνικό νόμισμα, αν πάμε στη δραχμή θα πρόκειται στην πραγματικότητα για τοπικό νόμισμα» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι λάθος να υποστηρίζουμε ότι όλοι είναι εναντίον μας, στην Ευρώπη υπάρχουν περιθώρια συνεργασιών, αρκεί να γίνει σαφής ο προσανατολισμός μας».

«Κακώς το ερώτημα διατυπώνεται στα αγγλικά, θα έπρεπε να υπάρχει μόνο στα ελληνικά, ώστε ο ψηφοφόρος να γνωρίζει ποιο είναι το ερώτημα. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υφίσταται πλέον το αρχικό ερώτημα, αφού ακολούθησαν σειρά αλλαγών» τόνισε και υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρξει ευκρινές και σαφές μήνυμα με ποσοστό 60 προς 40 τοις εκατό.Σχόλια