Τι ζήτησε Τούρκος καναλάρχης από τη Γεροβασίλη;

Τι ζήτησε Τούρκος καναλάρχης από τη Γεροβασίλη;

Εκείνο που έμαθα-γράφει ο Βηματοδότης- είναι ότι στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε την Τρίτη το απόγευμα (ενώ συνεχιζόταν ο σάλος για τον Τούρκο καναλάρχη) ένα πολυτελέστατο, δεκαθέσιο δικινητήριο τζετ τύπου Challenger 300, με τουρκικό νηολόγιο και με τέσσερις επιβάτες. Αμέσως οι επιβάτες κατευθύνθηκαν με πολυτελή αυτοκίνητα που τα συνόδευαν «φουσκωτοί» στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης. Ακριβώς το ίδιο αεροσκάφος έχει και ο Acum Ilicali, το οποίο είχε αγοράσει το 2013. Σύμπτωση;

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού», ο Acum συναντήθηκε μυστικά στον Αστέρα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη. Εκτός από την άδεια που ο Τούρκος έχει εξασφαλισμένη παρακάλεσε την Όλγα να μεταφέρει στον Θοδωρή Μιχόπουλο την επιθυμία του επιχειρηματία να του αναθέσει την διεύθυνση του νέου Καναλιού που θα λέγεται ΚEMAL TV.

Αυτός ο παγκόσμιος διαγωνισμός για τα τηλεοπτικά κανάλια δεν άνοιξε την όρεξη εισβολής στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο μόνο στον ιδιοκτήτη του TV8 Acum Ilicali αλλά, και σε άλλους Τούρκους επιχειρηματίες. Μου λένε ότι έδειξε ενδιαφέρον για ένα κανάλι της Θράκης γνωστός στο παρελθόν τούρκος επιχειρηματίας. Πρόκειται, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, για τον Σαμπατίν Τουρκούρ, τον οποίο συναντήσαμε και πάλι όταν «κονταροχτυπήθηκε» με τον Ιβάν Σαββίδη για τη ΣΕΚΑΠ. Τότε έχασε, αλλά μαθαίνω ότι τώρα επανέρχεται.

Πηγή: kourdistoportocali.comΣχόλια