Τηλεοπτικές άδειες: Έλεγχος πόθεν έσχες εντός πέντε ημερών για τον Σαββίδη & μετά η πρώτη δόση

Τηλεοπτικές άδειες: Έλεγχος πόθεν έσχες εντός πέντε ημερών για τον Σαββίδη & μετά η πρώτη δόση

Εντός πέντε ημερών θα πρέπει να διενεργηθεί έλεγχος του «πόθεν έσχες» του Ιβάν Σαββίδη, του πρώτου επιλαχόντα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, μετά την αποχώρηση του Γ. Καλογρίτσα από τη διαδικασία.

Συγκεκριμένα και όπως σημείωσαν σχετικά κυβερνητικές πηγές, η διαδικασία του διαγωνισμού για τις άδειες συνεχίζεται κανονικά, και σύμφωνα με αυτή θα πρέπει να διενεργηθεί έλεγχος του «πόθεν έσχες» του πρώτου επιλαχόντα εντός πέντε ημερών, και εντός 15 ημερών να καταβληθεί η πρώτη δόση.

Παράλληλα, όπως επεσήμανε νωρίτερα ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», ο πρώτος επιλαχών ανακηρύσσεται αρχικά προσωρινός υπερθεματιστής, και μετά τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων ορίζεται ως οριστικός υπερθεματιστής και καλείται να καταβάλει το τίμημα.

Σημειώνεται τέλος ότι ο κ. Παππάς, ερωτηθείς αν για τους υπόλοιπους τρεις, που έχουν καταβάλει τη δόση, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, εξήγησε πως υπάρχει η εκκρεμότητα των προδικαστικών προσφυγών. «Θα κρίνει η επιτροπή μέσα στα προβλεπόμενα και μόλις ολοκληρωθεί αυτό θα προχωρήσουμε στην έκδοση των αδειών» ανέφερε σχετικά.Σχόλια