Τηλεοπτικές άδειες: Ένσταση από τον Alpha-Θέτει θέμα εγκυρότητας του διαγωνισμού

Τηλεοπτικές άδειες: Ένσταση από τον Alpha-Θέτει θέμα εγκυρότητας του διαγωνισμού

Θέμα εγκυρότητας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες έθεσε ο νομικός παραστάτης του Alpha και του Star καθηγητής Πάνος Λαζαράτος με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Λαζαράτος σημείωσε ότι «η όλη διαδικασία δεν πρέπει να συνεχιστεί καθώς προκύπτει ότι ο κ. Καλογρίτσας δεν είχε καν τα χρήματα για να διεκδικήσει την άδεια που αγόρασε». Όπως είπε, «στην πράξη ο κ. Καλογρίτσας πόνταρε με ανύπαρκτα χρήματα, φουσκώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το τίμημα των αδειών σε βάρος των υπόλοιπων διεκδικητών». «Ένας τέτοιος διαγωνισμός δεν μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου», συμπλήρωσε.

Ο κ. Λαζαράτος κατήγγειλε επίσης ότι το μοναδικό δωμάτιο που δεν είχε κάμερα ήταν αυτό του κ.Καλογρίτσα. «Ξεκίνησε η μελέτη του υλικού και υπάρχει ένα σημαντικό εύρημα. Ενώ όλες οι πόρτες όλων των διαγωνιζομένων φαίνονται από κάμερες, στην πόρτα του κ. Καλογρίτσα δεν υπάρχει κάμερα. Μπορεί κάποιος να την δει στην κάμερα στην άκρη, με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία. Υπάρχει μεγάλη, σοβαρή ανισότητα στον τρόπο με τον οποίο καταλήφθηκαν οι άλλοι διάδρομοι και ο διάδρομος του κύριου Καλογρίτσα»

 Σχόλια