Τηλεοπτικές άδειες: Η κυβέρνηση διαψεύδει τα περί πληροφοριών & διαρροών

Τηλεοπτικές άδειες: Η κυβέρνηση διαψεύδει τα περί πληροφοριών & διαρροών

Η διαδικασία της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στην Καλλιθέα συνεχίζεται ομαλά, διαμηνύουν κυβερνητικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι ίδιες πηγές διαψεύδουν ότι υπάρχουν «πληροφορίες» και διαρροές, τονίζοντας ότι ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει την εξέλιξη της διαδικασίας μέχρι στιγμής.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί, όταν οι εκπρόσωποι των οχτώ επιχειρηματικών σχημάτων που διεκδικούν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες έφτασαν στα ειδικά διαμορφωμένα γραφεία τους στη ΓΓΕΕ, όπου και έκτοτε βρίσκονται «κλειδωμένοι», ενώ τους έχουν αφαιρεθεί προσωπικοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα ώστε να μην υπάρξει καμία διαρροή.

Οι περισσότεροι εκπρόσωποι των οχτώ υποψηφίων έφθασαν στη ΓΓΕΕ με βαλίτσες με τα προσωπικά τους είδη – ανάμεσά τους ακόμα και υπνόσακοι -, καθώς κανείς δεν επιτρέπεται να εξέλθει των γραφείων της ΓΓΕΕ, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και να έχουν δημοπρατηθεί και οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Πηγή φωτογραφίας: naftemporiki.gr

Σχόλια