Την αποπομπή Παρασκευόπουλου & Λάμπρου ζητά ο Βαρβιτσιώτης

Την αποπομπή Παρασκευόπουλου & Λάμπρου ζητά ο Βαρβιτσιώτης

Την αποπομπή του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, καθώς και την απομάκρυνση του συμβούλου του Παναγιώτη Λάμπρου από τον ΣΥΡΙΖΑ, για την υπόθεση των καταγγελιών του Γιάννη Πανούση, ζητά από τον πρωθυπουργό, ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρβιτσιώτης επισημαίνει ότι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες του πρώην Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, επιβεβαιώνουν τη διασύνδεση κυβερνητικών στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ με καταδικασθέντες τρομοκράτες και εγκληματίες, η οποία, όπως υπογραμμίζει, επεκτείνεται μέχρι τον πυρήνα της άσκησης κυβερνητικής πολιτικής στους κρίσιμους τομείς της Δικαιοσύνης και της Δημόσιας Τάξης, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις φαίνεται ότι ασκείται με κριτήριο τη σύμφωνη γνώμη των τρομοκρατών.

Επιπλέον, ο βουλευτής της ΝΔ, τονίζει στην ερώτησή του ότι οι αποκαλύψεις του κ. Πανούση λαμβάνουν ιδιαίτερη διάσταση μετά και το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.Σχόλια