Την δολοφόνησαν και προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα με οξύ αντιγράφoντας το «Breaking Bad»

Την δολοφόνησαν και προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα με οξύ αντιγράφoντας το «Breaking Bad»

Σε μια σκηνή-αντιγραφή της τηλεοπτικής σειράς, «Breaking Bad», οι δράστες προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα της 23χρονης, χρησιμοποιώντας ένα πλαστικό δοχείο και οξύ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας της 23χρονης φοιτήτριας, Eva Bourseau, από τρεις επίσης φοιτητές, λόγω χρεών για ναρκωτικά. Το στοιχείο που σόκαρε περισσότερο την κοινή γνώμη, όμως, είναι πως όλο το περιστατικό φαίνεται να είναι εμπνευσμένο από την τηλεοπτική σειρά «Breaking Bad».

Η Bourseau, που σπούδαζε Ιστορία της Τέχνης, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Τουλούζη, από την μητέρα της. Το σώμα της βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, καθώς οι δολοφόνοι της προσπάθησαν ανεπιτυχώς να το εξαφανίσουν ρίχνοντάς το σε μια πλαστική λεκάνη γεμάτη οξύ. Ένας από τους κατηγορούμενους είπε πως με αυτόν τον τρόπο προσπάθησαν να αντιγράψουν τη σκηνή από το «Breaking Bad», όπου ο καθηγητής Χημείας, Walter White, χρησιμοποιεί οξύ για να εξαφανίσει το σώμα ενός ανταγωνιστή εμπόρου ναρκωτικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Local France», οι δράστες, ηλικίας 19-23 ετών, πήγαν στο διαμέρισμα της Bourseau προκειμένου να τους δώσει περίπου 6.000 ευρώ για τα ναρκωτικά που της είχαν πουλήσει. Όταν κατάλαβαν ότι η 23χρονη δεν είχε τα χρήματα, της επιτέθηκαν με λοστό και σιδερογροθιά. Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών έκαναν επανειλημμένες προσπάθειες να εξαφανίσουν το πτώμα με οξύ. Το σχέδιο τους κατέρρευσε, όταν η μητέρα της Bourseau πήγε ανήσυχη στο διαμέρισμα της κόρης της, καθώς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της για δύο εβδομάδες.

Όπως αποκαλύφθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, το σώμα της άτυχης κοπέλας βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης, ενώ φαίνεται πως βρισκόταν στο διαμέρισμα για 10 μέρες μετά το θάνατό της.Σχόλια