Την οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» δείχνει η βαλλιστική για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Την οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» δείχνει η βαλλιστική για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Την οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» δείχνει η βαλλιστική εξέταση στις σφαίρες του καλάσνικοφ, που χρησιμοποιήθηκε στη χθεσινή επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, και η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη για τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ανήμερα των Ευρωεκλογών στις 25 Μαΐου του 2014.

Ακόμη, τα ξημερώματα της 31ης Αυγούστου μέλη της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» είχαν πυροβολήσει με καλάσνικοφ τα γραφεία της πρεσβείας του Μεξικού, στο κέντρο της Αθήνας.

Η συγκεκριμένη ομάδα είχε αναλάβει την ευθύνη για την ρίψη χειροβομβίδας, στις 9 Οκτωβρίου, στη σκοπιά της πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.

Σημειώνεται πάντως, ότι οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο πίσω από την επίθεση να κρύβονται και ασύλληπτα μέλη του επιχειρησιακού πυρήνα του «Επαναστατικού Αγώνα», ή της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών», που δρουν υπό τη σκιά της σύλληψης της Πόλας Ρούπα.

Σχόλια