Την παραίτηση Νεφελούδη για τα «τανκ – τρακτέρ» ζητεί ο Βρούτσης

Την παραίτηση Νεφελούδη για τα «τανκ – τρακτέρ» ζητεί ο Βρούτσης

Την παραίτηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, ζήτησε μιλώντας στη Βουλή ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή ανάρτηση του κ. Νεφελούδη στο Facebook, με την οποία – κατά τον κ. Βρούτση – «μιλά με ειρωνική διάθεση στους αγρότες και λέει ότι τα τρακτέρ είναι τανκ. Ζητάμε την παραίτηση Νεφελούδη. Ρίχνει λάδι στη φωτιά σε μια περίοδο που η κοινωνία βράζει».

«Οι αγρότες είναι στους δρόμους για τα πέντε χρόνια μαυρίλας των δικών σας πολιτικών. Εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε αυτά τα πράγματα», υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ. Κατρούγκαλος και τόνισε ότι «η μεγάλη πλειονότητα των αγροτών είναι στους δρόμους γιατί δεν αντέχουν πέντε χρόνια μαυρίλας μνημονιακών πολιτικών. Φαίνεται όμως από τα τελευταία επεισόδια σε βάρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ορισμένοι πράγματι δεν έχουν στο μυαλό τους τον διάλογο αλλά την τεχνητή όξυνση. Πρέπει να ξεχωρίζουμε τους αγρότες. Πάγια το αίτημά τους ήταν να δουν τον πρωθυπουργό. Τους περιμένουμε να συζητήσουμε».

«Δεν τους περιμένουμε να καταλάβουν το Σύνταγμα με τα τρακτέρ, όπως λένε. Γι’ αυτό τους ξεχωρίζουμε. Για εμάς οι αγρότες είναι ελπίδα για τον τόπο», πρόσθεσε ο υπουργός Εργασίας.Σχόλια