Της φυλακής τα σίδερα είναι για το… μοντέλο

Της φυλακής τα σίδερα είναι για το… μοντέλο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι, ανάμεσα τους και το 38χρονο πρώην μοντέλο-αθλητής, για την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης 27 κιλών αξίας 1.500.000 ευρώ.

Το 38χρονο πρώην μοντέλο βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και απολογήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι είναι εξαρτημένος χρήστης, με την μακροχρόνια χρήση του να τον οδηγεί στη διακίνηση. Μάλιστα, φέρεται να κατονόμασε τον άνθρωπο που τον ενέπλεξε, λέγοντας πως πρόκειται για έναν άνεργο Ελληνα, που κυκλοφορεί με πανάκριβο αυτοκίνητο.

«Ο εντολέας μας έδωσε πλήρεις εξηγήσεις και απάντησε αναλυτικά σε όλες τις ερωτήσεις του κου Ανακριτού. Προκύπτει ξεκάθαρα από τα στοιχεία που παρέθεσε ότι ο ρόλος του στην υπόθεση διακίνησης της κοκαΐνης ήταν δευτερεύων και επικουρικός και δεν είναι φυσικά ούτε «οργανωτής» ούτε ο «εγκέφαλος» αυτής της υπόθεσης. Εξήγησε ότι η εμπλοκή του οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην επί πολλά έτη χρήση και κατάχρηση της κοκαΐνης καθώς και άλλων ναρκωτικών ουσιών που οδήγησαν στην πλήρη εξάρτησή του», ανέφεραν αρχικά οι συνήγοροί του Σ. Κεχαγιόγλου και Δημ. Γκαβέλας, πριν την λήψη της απόφασης, τονίζοντας πως «η δε οικονομική του αδυναμία και η συνακόλουθη στέρηση της ναρκωτικής ουσίας οδήγησαν στην – έστω και περιφερειακή- ανάμειξή του με πράξεις διαμεσολάβησης. Είμαστε βέβαιοι ότι η πορεία της Ανακρίσεως θα αναδείξει τους εγκεφάλους και διοργανωτές της αποστολής της ναρκωτικής ουσίας στη χώρα μας, καθότι ο εντολέας μας υπήρξε ο εύκολα αναλώσιμος συμμετέχων.

Η δικονομική μεταχείρισή του τουλάχιστον στο παρόν στάδιο είναι απολύτως προβλέψιμη και αναμενόμενη».

Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό ρεπορταζ που είχε δημοσιεύσει το ereportaz για την ταυτότητα του πρώην μοντέλου:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος είναι ο αθλητής του ΠΑΟ και τα… «27 κιλά κόκας» !

 

 Σχόλια