Το απίστευτο χριστουγεννιάτικο δώρο του Πούτιν σε μια 12χρονη (Vid)

Το απίστευτο χριστουγεννιάτικο δώρο του Πούτιν σε μια 12χρονη (Vid)

Η ευχή και το όνειρο μιας 12χρονης έγινε πραγματικότητα, όταν απλά εξέφρασε την ευχή της προς τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, μέσα από ένα συγκινητικό γράμμα.

Στο αληθινό πνεύμα των εορτών, η μικρή Όλγα Maruchshenko, από μια μικρή πόλη της Σιβηρίας, είδε το παιδικό της όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. Μπορεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν να μην ήταν εκεί να παραδώσει ο ίδιος το δώρο της, όταν όμως διάβασε το γράμμα της, διέταξε τον επικεφαλής της Δημοκρατίας της Χακασίας, όπου η 12χρονη ζει με την οικογένειά της, να χαρίσει στη μικρή Όλγα ένα μεγαλόσωμο κουτάβι ράτσας Χάσκι, όπως ακριβώς είχε ζητήσει..

«Η μαμά μου ξέρει σας ότι έγραψα γράμμα, αλλά δεν πιστεύει ότι θα το διαβάσετε. Ακόμα κι έτσι, ελπίζω και πιστεύω ότι θα το διαβάσετε». Η Όλγα εξήγησε ότι ονειρευόταν να αποκτήσει ένα Χάσκι με μπλε μάτια, αλλά ήταν ένα δώρο που οι γονείς της δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να της χαρίσουν.

«Υπόσχομαι να προσέχω και να φροντίζω το κουτάβι, γιατί είναι το μεγάλο μου  όνειρο και υπόσχομαι να διαβάζω τα μαθήματα μου», τελείωνε το γράμμα  που άγγιξε την καρδιά του Προέδρου.

Η νεότερη αδελφή της Όλγας έλαβε επίσης δώρο.

Ο Ρώσος Πρόεδρος είναι γνωστός για την αγάπη του στα ζώα, ιδιαίτερα στους σκύλους.

Το 2013, δημιούργησε έναν οργανισμό που συλλέγει χρήματα για τη διάσωση της τίγρης της Σιβηρίας που απειλείται με εξαφάνιση. Από το 2015, ο πληθυσμός τους έχει αυξηθεί σε 480-540 ζώα.

tiger

ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια