Το απόγευμα «κλειδώνει» η ημερομηνία για τις εκλογές στη ΝΔ

Το απόγευμα «κλειδώνει» η ημερομηνία για τις εκλογές στη ΝΔ

Συνεδριάζει εκ νέου σήμερα το απόγευμα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας, με αντικείμενο την ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στη συνεδρίαση θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι των υποψηφίων αρχηγών, ενώ θα τηρούνται και πρακτικά, ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως αυτά της περασμένης Παρασκευής, με τον αρχικό αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Την ίδια ώρα, και σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις υποψήφιοι έχουν καταλήξει στην ημερομηνία των εκλογών, βρίσκοντας τη χρυσή τομή μεταξύ της άποψης – πρότασης Μεϊμαράκη «να τελειώνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα», ο οποίος είχε προτείνει ως ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, και των κ.κ. Μητσοτάκη, Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη, που επιθυμούσαν να δοθεί χρόνος στους υποψηφίους και οι εκλογές να διεξαχθούν στις 15 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πιο πιθανή ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών που θα αναδείξουν τον νέο πρόεδρο της ΝΔ θεωρείται η Κυριακή 1 Νοεμβρίου ή η επόμενη Κυριακή 8 Νοεμβρίου, με τις επαναληπτικές – αν χρειαστούν- να διεξάγονται μια εβδομάδα μετά.Σχόλια