Το «Ελ. Βενιζέλος» ενημερώνει για τις πτήσεις μέσω Facebook Messenger και προσφέρει στους ταξιδιώτες δωρεάν WiFi

Το «Ελ. Βενιζέλος» ενημερώνει για τις πτήσεις μέσω Facebook Messenger και προσφέρει στους ταξιδιώτες δωρεάν WiFi

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές προσφέρει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» στους ενδιαφερόμενους ταξιδιώτες.

Συγκεκριμένα, το διεθνές αεροδρόμιο λανσάρει το «ATH Messenger» που παρέχει πληροφορίες πτήσεων μέσα από το Facebook Messenger, και το «ATH Free WIFI», για δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi στους χώρους του αεροδρομίου.

Σημειώνεται ότι το «Ελ. Βενιζέλος» γίνεται με αυτές τις πρωτοβουλίες το πρώτο αεροδρόμιο στον κόσμο που υλοποιεί εφαρμογή πληροφορίας πτήσεων μέσω του Facebook Messenger.

Με τη νέα εφαρμογή «ATH Messenger», και χρησιμοποιώντας απλά το Facebook Messenger από το κινητό, το tablet ή το laptop, όλοι οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται «live» για την πτήση τους με τη χρήση των γνωστών hashtags (#) και λέξεις κλειδιά (π.χ. flight & αριθμός πτήσης).

Αναλυτικότερα, στέλνοντας ένα Facebook message με την κατάλληλη λέξη κλειδί στο inbox της σελίδας, ο κάθε χρήστης μπορεί με απλό και άμεσο τρόπο να παίρνει ζωντανή ενημέρωση και πληροφορίες για την πτήση του.

Για τη λειτουργία του «ATH Messenger», έχει δημιουργηθεί η σελίδα www.facebook.com/ATHmessenger πέραν της υπάρχουσας επίσημης σελίδας που διατηρεί ο ΔΑΑ στο Facebook. Περισσότερες πληροφορίες για το «ATH Messenger» θα βρείτε στο βοηθό περιήγησης Help Guide: http://goo.gl/IL3BTb.

Σε ό,τι αφορά στο «ATH Free WIFI» που δίνει δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, οι ταξιδιώτες μπορούν να ενημερωθούν στο 2103530000 ή να αποστείλουν email στο [email protected]Σχόλια