Το ευρηματικό τρέιλερ για το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» (BINTEO)

Το ευρηματικό τρέιλερ για το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» (BINTEO)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μόλις σήμερα, «ανέβασε» στα προσωπικά της social media το φετινό τρέιλερ, για την εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου». Η παρουσιάστρια εμπνευσμένη από τη διάσημη σκηνή της οντισιόν της ταινίας «Flashdance», βλέπουμε την όμορφη παρουσιάστρια με μπούκλες, κορμάκι και γκέτες να βρίσκεται μπροστά από την κριτική επιτροπή, που δεν είναι άλλοι, από την ομάδα της.

Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Πέτρος Κουσουλός, ο Χριστόφορος Πέσκιας, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η Νάνσυ Παραδεισάνου και ο Στέφανος Μιλάτος την παρατηρούν με αυστηρό ύφος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκινά να κάνει ένα εντυπωσιακό και δυναμικό χορευτικό, στους ρυθμούς του τραγουδιού «Hideaway».

12067837_10156366430405643_979830623_n

Ο Πέτρος Κουσουλός θα συμμετέχει στην εκπομπή με ειδικό ρόλο. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Θα επιχειρήσουμε να παντρέψουμε την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, το ρεπορτάζ, πολιτικό και κοινωνικό, με πιο life style θέματα και μια πρόκληση. Αυτό, λοιπόν, που αναλαμβάνω είναι μια στήλη για ειδικές αποστολές που θα έχει αρκετό πρωτογενές ρεπορτάζ και σχολιασμό της επικαιρότητας».

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής που κυκλοφόρησε στα social media:

10 Οκτωβρίου!!!

Posted by Konstantina Spyropoulou on Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015Σχόλια