Το Facebook αναλαμβάνει… χρέη eBay, κάνοντας τις διαδικτυακές αγοραπωλησίες πιο εύκολες από ποτέ

Το Facebook αναλαμβάνει… χρέη eBay, κάνοντας τις διαδικτυακές αγοραπωλησίες πιο εύκολες από ποτέ

Μια νέα λειτουργία αναμένεται να εγκαινιάσει τις επόμενες μέρες το Facebook, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες του να πραγματοποιήσουν απευθείας αναζητήσεις και αγορές μεταχειρισμένων προϊόντων μέσω του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, και «χτυπώντας» με αυτό τον τρόπο τον «βασιλιά» του είδους, eBay.

Το Facebook εδώ και αρκετό καιρό έχει δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του να πουλούν προϊόντα μέσα σε groups, βάζοντας τιμές και την τοποθεσία που βρίσκεται το προϊόν.

Τώρα, με τη νέα λειτουργία που εγκαινιάζει, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα μέσω του news feed τους να αναζητούν και να βλέπουν όλα τα προϊόντα που είναι προς πώληση μέσα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, μέσα από όλα τα διαθέσιμα groups.

Προσπαθώντας να κρατήσει τους χρήστες εντός του δικτύου, και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το Facebook έχει κάνει πολύ πιο απλή τη διαδικασία αγοραπωλησίας, η οποία θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με τρόπο πιο γρήγορο και εύκολο από ό,τι στο eBay.

Αυτό, ωστόσο, που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, είναι το τι θα γίνει με την έλλειψη κάποιου συστήματος ελέγχου της αξιοπιστίας του πωλητή, που προς στιγμήν φαίνεται να απουσιάζει.Σχόλια