Το είδαμε και αυτό! Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε… σωματείο εργαζομένων

Το είδαμε και αυτό! Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε… σωματείο εργαζομένων

Στο παρελθόν έχουμε δει πολλές κυβερνήσεις να τα βάζουν με σωματεία εργαζομένων, όταν οι εργαζόμενοι προχωρούσαν σε κινητοποιήσεις. Ωστόσο, επί ΣΥΡΙΖΑ αυτό δεν είχε γίνει ποτέ, αφού για την Αριστερά η απεργία είναι κάτι… ιερό.

Ωστόσο, χθες, η Κουμουνδούρου έσπασε το ρόδι, καθώς με ανακοίνωσή της εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ, οι οποίοι ετοιμάζονται από αύριο να προχωρήσουν σε νέα επίσχεση εργασίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τους εργαζόμενους ότι «απειλούν» και πως «χρησιμοποιούν τους πολίτες ως ομήρους», αφού από αύριο στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να επικρατήσει ξανά το… χάος.

«Για μια ακόμη φορά οι Θεσσαλονικείς χρησιμοποιούνται ως όμηροι ενώ η πόλη και ολόκληρος ο νομός κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς λεωφορεία. Οι αρνητικές επιπτώσεις που θα υπάρξουν στην αγορά εν μέσω οικονομικής κρίσης ουδόλως φαίνεται να ενδιαφέρουν το σωματείο εργαζομένων – μετόχων. Όπως δεν τους ενδιαφέρει η ταλαιπωρία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, η οποία γίνεται ιδιαίτερα έντονη τις μέρες αυτές που η ανάγκη μετακινήσεων είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω των εορτών», τονίζει, μεταξύ άλλων, ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή του για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων-μετόχων.

Διαβάστε επίσης: 

Πιστώθηκαν τα χρήματα στον ΟΑΣΘ, σήμερα η πληρωμή των εργαζομένων

από το matrix24.grΣχόλια