Το κόμμα «ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ -Ταυτότητα Κεντρώων» προτείνει ένωση Κύπρου-Ελλάδας

Το κόμμα «ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ -Ταυτότητα Κεντρώων» προτείνει ένωση Κύπρου-Ελλάδας

Σε δελτίο τύπου προχώρησε το κόμμα «ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ -Ταυτότητα Κεντρώων», με θέμα την ένωση Κύπρου – Ελλάδας.

«Η 20ή Ιουλίου είναι μια μαύρη μέρα για τον Κυπριακό Ελληνισμό. Και όσο υπάρχουν αγνοούμενοι, όσο υπάρχουν παιδιά που δεν είδαν ποτέ τους πατεράδες τους, όσο υπάρχουν στο Ριζοκάρπασο οι 300 Κύπριοι που επέλεξαν να μην εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μετά την εισβολή και έμειναν εκεί προσπαθώντας να επιβιώσουν για να μην εγκαταλείψουν τις ρίζες τους.

Όσο παραμένουν και ζουν με την βοήθεια του ΟΗΕ, ο οποίος τους στέλνει τρόφιμα, γιατρούς και είδη πρώτης ανάγκης,

Όσο η Κυρήνεια και η Αμμόχωστος παραμένουν πόλεις λεηλατημένες από τους Τούρκους Εισβολείς,

Όσο η Τουρκική αδιαλλαξία συνεχίζεται…

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΝΑ», είναι το μήνυμα που προωθούν.

dsc09251-630x380

Το κόμμα, με την ιδρυτική διακήρυξη του που κατατέθηκε στην Εισαγγελία του  Αρείου Πάγου την 17-6-2016  έχει προτάξει  την  σύσταση κοινής εξωτερικής και οικονομικής πολιτικής μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας με οριζόμενους κοινούς υπουργούς.

Για τους υποστηρικτές του κόμματος η λύση είναι μονόδρομος. Η ένωση των δύο χωρών σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο. Πράγμα που όπως το γραφείο τύπου το κόμματος αναφέρει:

«Είναι η μόνη λύση για την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού και την επίλυση του προβλήματος διαχωρισμού του ΕΘΝΟΥΣ. Είναι η μόνη επιλογή για να πάρει η Τουρκία το μάθημα που της αξίζει και να μας ευγνωμονούν οι Ελληνικές γενιές που έρχονται μετά από εμάς».

IMG_79645Σχόλια