Το νέο σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές για τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ

219 0

Οι βρετανικές Αρχές εξετάζουν ένα νέο σενάριο σχετικά με τις αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο του κυπριακής καταγωγής τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016 σε ηλικία 53 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror», το σενάριο που εξετάζει η βρετανική αστυνομία είναι ο θάνατος του Μάικλ να προήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση, οι Αρχές είχαν χαρακτηρίσει τον θάνατο του διακεκριμένου τραγουδιστή ως «μη ύποπτο».

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από τα βρετανικά ΜΜΕ, η Μονάδα Εγκλημάτων της αστυνομίας του Τέιμς Βάλεϊ έχει αναλάβει ήδη την έρευνα γύρω από την υπόθεση.

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί η πληροφορία ότι ήδη έχουν κληθεί όλα τα φωτογραφικά πρακτορεία να παραδώσουν όλο το φωτογραφικό υλικό, που είχαν συγκεντρώσει οι παπαράτσι έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μάικλ, λίγες ώρες προτού ο διακεκριμένος μουσικός ερμηνευτής φύγει από τη ζωή.

Η βρετανική αστυνομία επιχειρεί, με αυτό τον τρόπο, να διαπιστώσει ποια άτομα ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο τραγουδιστή, λίγο πριν από τον θάνατό του.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.grJoin the Conversation