Το ντοκουμέντο της ιατροδικαστικής που δεν δείχνει κακώσεις και βιασμό

Το ντοκουμέντο της ιατροδικαστικής που δεν δείχνει κακώσεις και βιασμό

Η απόλυτη ανατροπή στον καταγγελλόμενο βιασμό της παρουσιάστριας-μοντέλου Ρίας Αντωνίου από τον πρώην σύντροφο της και γνωστό επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο έρχεται μέσω της επίσημης ιατροδικαστικής εξέτασης που πραγματοποιήθηκε δυο ημέρες μετά την καταγγελία φωτιά.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Top Story του Open μέσω του επίσημου ντοκουμέντου ο ιατροδικαστής κ. Ντιλέρνια αποφαίνεται ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά ούτε κακώσεις καθώς συμπεραίνει ότι η Ρία Αντωνίου έφερε «ελαφριά σωματική βλάβη και είναι παλαιά διακορευμένη».

Ειδικότερα από το ρεπορτάζ της εκπομπής και από την αποκάλυψη βόμβα προκύπτει ότι η γνωστή παρουσιάστρια δεν έφερε σωματικές κακώσεις αλλά ορισμένες εκχυμώσεις και εκδορές, δηλαδή γδαρσίματα.

Συγκεκριμένα βάσει της επίσημης ιατροδικαστικής έκθεσης προκύπτουν τα εξής:
– εκχυμώσεις στο άνω βλέφαρο,
– μικρή εκφορά στην έσω δεξιά παρία χώρα και αμυχή
– εκχύμωση στο αριστερό χέρι κοντά στον αντίχειρα
– εκχύμωση στο άνω τριτομόριο στον άνω μηρό
– Τα μεγάλα χείλη του αιδοίου δεν φέρει εκχυμώσεις
– Ο παρθενικός υμένας είναι ευρύστωμος
– Φέρει παλαιές ρήξεις κατά την τέταρτη, πέμπτη, όγδοη και δέκατη ώρα του αιδοίου.

Από το ρεπορτάζ της εκπομπής προκύπτει ότι μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη ο επιχειρηματίας αναμένεται να κινηθεί νομικά σε βάρος του μοντέλου. Από το περιβάλλον του προκύπτει ότι πίσω από την σκευωρία όπως την χαρακτηρίζει βρίσκονται δυο πολύ γνωστά πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου οι οποίοι φέρονται να διατηρούσαν σχέση με την Ρία Αντωνίου. Μάλιστα η πλευρά Ψωμόπουλου αναμένεται να ζητήσει την ανάληψη της υπόθεσης από εισαγγελέα εφετών.


Σχόλια