Το παράπονο της Σπυροπούλου για το bullying για το σώμα της

Το παράπονο της Σπυροπούλου για το bullying για το σώμα της

Τι αποκάλυψε καλός της φίλος μετά από συντάντηση που είχε με την Σπυροπούλου

Την εβδομάδα που πέρασε πολύς λόγος έγινε για το σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια που εμφανίστηκε να έχει διαφορετικές αναλογίες με μαγιό στα εβδομαδιαία περιοδικά δεν έκρυψε το παράπονό της για το bullying που δέχεται.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εικόνα της που παρουσιάζεται σε περιοδικά τα οποία δεν φροντίζουν να της κάνουν την απαραίτητη επεξεργασία σε σχέση με άλλες επώνυμες στις οποίες γίνεται κανονικά photoshop.

Μιλώντας στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, ο Παύλος Σταματόπουλος, καλός φίλος και επί χρόνια συνεργάτης της Σπυροπούλου, έσπευσε να αποκαλύψει το μεγάλο παράπονο που έχει η παρουσιάστρια σε σχέση με τις φωτογραφίες της που επιλέγονται να δημοσιευτούν.

Η ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΠΩΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΩΣ Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟ INSTAGRAM ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ.

Η Κωνσταντίνα προσπάθεί άλλωστε, μέσα από βίντεο στο Instagram όπως το παρακάτω, να δείχνει πώς είναι το σώμα της πραγματικά.

Σύμφωνα με τον Παύλο, η Σπυροπούλου δεν είναι θυμωμένη αλλά στεναχωρημένη με την κατάσταση αυτή.

Nα τι είπε παρακάτω


Σχόλια