Το πόρισμα για την υπόθεση Μπίκα: Αποτέλεσμα εμπρησμού η φωτιά στο σπίτι του

Το πόρισμα για την υπόθεση Μπίκα: Αποτέλεσμα εμπρησμού η φωτιά στο σπίτι του

Ο πύραρχος Χαλκιδικής, Εμμανουήλ Τσολάκης επιβεβαίωσε πως η πυρκαγιά στο σπίτι του πρώην διαιτητή Γιώργου Μπίκα, ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Εμμανουήλ Τσολάκης επιβεβαίωσε αυτό που επικρατούσε ως αίσθηση από την πρώτη στιγμή, πως η φωτιά που κατέστρεψε το σπίτι του Γιώργου Μπίκα, ήταν προϊόν εμπρησμού.

«Από την αρχή ήταν ξεκάθαρο. Απλώς το πόρισμα του πραγματογνώμονα ήταν για να ενισχύσει αυτή την αίσθηση. Πρόκειται για εμπρησμό και από εδώ και πέρα θα δούμε πώς θα κινηθεί η διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Πύραρχος ενημέρωσε πως ο φάκελος της υπόθεσης έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα, ο οποίος και θα κρίνει την πορεία της υπόθεσης.

Ο κ.Τσολάκης έδωσε μάλιστα και κάποιες λεπτομέρειες: «Υπήρχαν κάποια ντεκόρ στο μπαλκόνι και από εκεί μεταδόθηκε σε όλο το μπαλκόνι, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Το σπίτι του κ. Μπίκα είναι γύρω στα 35 τμ. Και έχουν καταστραφεί όλες οι βεράντες και οι σκεπές. Θα μπορούσε, επίσης, η φωτιά αν είχε εξαπλωθεί να φτάσει στο δάσος, όπου υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες που μένουν μόνιμοι κάτοικοι. Θα μπορούσε να υπήρχε μία καταστροφή αν δεν είχαμε επέμβει έγκαιρα».

Τέλος, σε ερώτηση που δέχθηκε για αν οι δράστες έφτασαν στο σπίτι με κάποιο ταχύπλοο, τόνισε πως αυτό δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιωθεί ενώ αρκέστηκε να δηλώσει πως «Δεν βρέθηκαν στοιχεία, οι πόρτες ήταν κλειστές».

Διαβάστε επίσης:

Έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα- Διακόπτονται όλα τα πρωταθλήματαΣχόλια