Το Ποτάμι ετοιμάζει πρόταση μομφής σε βάρος της Κωνσταντοπούλου, σε συνεργασία με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Το Ποτάμι ετοιμάζει πρόταση μομφής σε βάρος της Κωνσταντοπούλου, σε συνεργασία με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη φορά τόσο ανοιχτά ο Σταύρος Θεοδωράκης δηλώνει έτοιμος να καταθέσει πρόταση μομφής σε βάρος της προέδρου της Βουλής, σε συνεργασία μάλιστα με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτιμά πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου σαμποτάρει τον ρόλο του πρωθυπουργού, ο οποίος λόγω μεγαλοθυμίας και πολιτικής ανωριμότητας (σύμφωνα με το Ποτάμι) την επέλεξε για την προεδρία της Βουλής. Εισπράττοντας μάλιστα αντιδράσεις από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που φέρονται σφόδρα δυσαρεστημένοι από τη στάση της κυρίας Κωνσταντοπούλου, ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκίνησε τις διεργασίες προκειμένου να προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης μομφής.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε έτοιμος για αυτή την κίνηση. Δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η κυρία Κωνσταντοπούλου να ασχοληθεί με το προσωπικό της πρόβλημα που είναι μεγάλο. Εκείνη χαριεντίζεται με τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Τις φωνές του κ. Τσίπρα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου τις έχουμε ακούσει. Η πρόεδρος της Βουλής δεν έχει εκλεγεί για να αντικαθιστά τον πρωθυπουργό, οπότε ας ασχοληθεί με τα προβλήματα του Κοινοβουλίου λοιπόν. Το είχα τονίσει εξαρχής στον πρωθυπουργό ότι είναι λάθος να προτείνει την κ. Κωνσταντοπούλου για πρόεδρο της Βουλής».

Πηγή: iefimeridaΣχόλια