Το Ποτάμι: Η Ελλάδα σε καραντίνα και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα

Το Ποτάμι: Η Ελλάδα σε καραντίνα και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα

Ως αποτυχημένη χαρακτηρίζεται η πολιτική Τσίπρα από την πλευρά του «Ποταμιού» καθώς και ως παραπλανητικές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη να τονίζει ότι η χώρα μας απομονώνεται πλήρως από την ΕΕ στο προσφυγικό ζήτημα.

Η κριτική προς την κυβέρνηση είναι δριμεία λόγω και του γεγονότος ότι Ιταλοί καραμπινιέροι θα αναπτυχθούν από αύριο στην ελληνοαλβανική μεθόριο σε μεικτές περιπολίες με την αλβανική αστυνομία.

«Η φύλαξη των ελληνοαλβανικών συνόρων με την παρουσία ένοπλων ιταλικών τμημάτων (για πρώτη φορά από τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του ’40) δείχνει την πλήρη απομόνωσή μας στην ΕΕ», υπογραμμίζει το Ποτάμι και προσθέτει:

«Όταν χώρες που δέχονται ισχυρές μεταναστευτικές ροές και ήταν μέχρι πρότινος στο πλευρό της Ελλάδας -όπως η Ιταλία- κρατούν αυτή τη στάση, αποδεικνύεται πόσο παραπλανητικές είναι οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα και πόσο αποτυχημένη η πολιτική του». «Η χώρα έχει μπει σε διεθνή καραντίνα και η ευθύνη ανήκει ακέραια στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».Σχόλια