Το Ποτάμι: Να δώσει στη δημοσιότητα ο Καμμένος τις συνομιλίες με τον Γιαννακόπουλο

Το Ποτάμι: Να δώσει στη δημοσιότητα ο Καμμένος τις συνομιλίες με τον Γιαννακόπουλο

Να ανοίξει τα χαρτιά του ζητά Το Ποτάμι από τον Πάνο Καμμένο, δημοσιεύοντας το περιεχόμενο των μηνυμάτων που λάμβανε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς και ο Γιώργος Αμυράς, στην ερώτησή τους προς τον υπουργό Εθνικής Αμυνας θέλουν ακόμη να μάθουν γιατί ο κ. Καμμένος δεν προσφεύγει στη δικαιοσύνη, από τη στιγμή που δηλώνει ότι απειλείται.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

«Η κοινωνία βοά από τους διαλόγους και το ύφος του περιεχομένου των sms μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου του συγκυβερνώντος κόμματος των ΑΝΕΛ, κ. Παναγιώτη Καμμένου, και του επιχειρηματία, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Από το περιεχόμενο των συνομιλιών που κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής ο κ. Καμμένος το Σάββατο, 24.10.2015, φαίνεται να «χάλασε» μια συμφωνία τόσο για τη σύνθεση της κυβέρνησης, όσο και για την παροχή τηλεοπτικής άδειας.

Ερωτάται ο Υπουργός:

1. Τι είδους συνεργασία είχαν προεκλογικώς, αλλά και μετεκλογικώς οι κ.κ. Καμμένος και Γιαννακόπουλος;

2. Τι υποσχέσεις δόθηκαν, τι δεν τηρήθηκε και από πότε ανταλλάσσουν sms με θέμα την σύνθεση της κυβέρνησης Υπουργοί και επιχειρηματίες;

3. Είναι σε θέση ο Υπουργός κ. Καμμένος να δώσει στη δημοσιότητα τις συνομιλίες με τον κ. Γιαννακόπουλο;

4. Γιατί ο κ. Υπουργός, από τη στιγμή που δηλώνει ότι απειλείται, δεν προσφεύγει στη δικαιοσύνη, ώστε να πέσει φως στην υπόθεση;»Σχόλια