Το Ποτάμι: «Πάνω από το 50% των συνολικών μεικτών εισοδημάτων ελευθέρων επαγγελματιών, επιστημόνων και αγροτών θα πηγαίνει πλέον στο κράτος»

Το Ποτάμι: «Πάνω από το 50% των συνολικών μεικτών εισοδημάτων ελευθέρων επαγγελματιών, επιστημόνων και αγροτών θα πηγαίνει πλέον στο κράτος»

«Πάνω από το 50% των συνολικών μεικτών εισοδημάτων ελευθέρων επαγγελματιών, επιστημόνων και αγροτών θα πηγαίνει πλέον στο κράτος με τη μορφή φόρων και εισφορών. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της ψήφισης από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ούτε ενός, ούτε δύο, αλλά οκτώ διαφορετικών ασφαλιστικών μέτρων που αφορούν αυξήσεις εισφορών και θα ισχύουν κατά περίπτωση από την 1η Ιουνίου, την 1η Ιουλίου και την 1η Ιανουαρίου του 2017 συμπληρωματικά με τη φορολόγηση», σημειώνει σε σημερινή του ανακοίνωση Το Ποτάμι εξαπολύοντας εκ νέου επίθεση στην κυβέρνηση για το ασφαλιστικό-φορολογικό.

Παράλληλα, έντονη κριτική στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό του εταίρο, Πάνο Καμμένο για τις διαβεβαιώσεις τους «ότι το Πάσχα θα ερχόταν η ανάσταση της οικονομίας» και ότι «την Πρωτομαγιά η χώρα θα έβγαινε από τα Μνημόνια». «Οι πολίτες ποτέ δεν πήραν στα σοβαρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Τσίπρα και του συνεταίρου του κ. Καμμένου, τώρα όμως διαπιστώνουν ότι πρέπει να πάρουν τοις μετρητοίς την διαχρονική ατάκα του αρμόδιου υπουργού κ. Αλεξιάδη ότι στα φορολογικά «τελείωσαν τα άσχημα κι έρχονται τα χειρότερα»». καταλήγει η ανακοίνωση.Σχόλια