Το συμβόλαιο που εμπλέκει την κόρη του καναλάρχη με το «Παραδικαστικό 2»

Το συμβόλαιο που εμπλέκει την κόρη του καναλάρχη με το «Παραδικαστικό 2»

Το επίμαχο συμβόλαιο το οποίο στάθηκε αφορμή προκειμένου να εμπλακεί στην υπόθεση του «Παραδικαστικού 2» η κόρη καναλάρχη, αποκαλύπτει το ereportaz.
Στην εισαγγελική πρότασης της κυρίας Παναγιώτας Φάκου (εδώ) το κύκλωμα φέρεται να «εξυπηρέτησε» την κόρη του επιχειρηματία προκειμένου να μην πληρωθούν υποχρεώσεις του καναλιού (ύψους 280.000 ευρώ) σε τρίτους, στους οποίους πράγματι χρωστούσε. Με ποιον τρόπο; Συνέταξε προχρονολογημένο συμβολαιογραφικό έγγραφο για μεταφορά των χρεών σε δικιά της εταιρία ακινήτων. Με λίγα λόγια τα χρέη του καναλιού μεταβιβάστηκαν ως προς την πληρωμή τους, σε οικογενειακή επιχείριση.

Για την υπόθεση αυτή η κόρη του επιχειρηματία, σύμφωνα με την πρόταση της εισαγγελέως κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαιώση. Μαζί της άλλα πέντε άτομα και η συμβολαιογράφος που συνένταξε το προχρονολογημένο συμφωνητικό αποπληρωμής οφειλών. Για την συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν και καταγεγραμμένες συνομιλίες που εμφανίζουν δυο μέλη του κυκλώματος να συνομιλούν και να διαπραγματεύονται την «δουλειά» αλλά και τα λεφτά που θα ζητήσουν για το συμβόλαιο.

 Το συμβόλαιο 

1 (1)

2 (1) 3 (1) 4 5

6

 

 Σχόλια