Παρέλυσε η Αθήνα στο τελευταίο αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Παρέλυσε η Αθήνα στο τελευταίο αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Από τις 8 το πρωϊ της Τετάρτης, 13/6, μέχρι και λίγο μετά τις τρεις, πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς, γνωστοί, οπαδοί του Παναθηναϊκού, αλλά και εκπρόσωποι άλλων ομάδων, προσκύνησαν τη σορό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο μεγάλος παράγοντας του Παναθηναϊκού και του Ελληνικού μπάσκετ, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής και από τη μέρα εκείνη ο ελληνικός αθλητισμός μετράει μία τεράστια παραοντική απώλεια.

Ο Γιαννακόπουλος ήταν αγαπητός σε όλους και ξεχώρισε για το ήθος του . Η σορός τοποθετήθηκε στο ναό του Αγίου Ελευθερίου.

 

Η ταφή πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο.

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στον Ιερό Ναό ήταν ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

«Δεν έχω λόγια για να πω πόσο ευγνώμων είμαι για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, γι’ αυτά που έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό», δήλωσε εμφανώς καταβεβλημένος.

Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού», πρόσθεσε.

Ο Σπύρος Λιβαθηνός τόνισε: «Για εμάς είναι οικογένεια ο Παναθηναϊκός. Μεγαλώσαμε με τον Παύλο και τον Θανάση. Κοιτούσα τις φωτογραφίες στο σπίτι μου και συγκινήθηκα ιδιαίτερα. Φωτογραφίες που με αγκαλιάζει, άλλες που ήμασταν μαζί στον πάγκο. Είναι στιγμές που δύσκολα μπορείς να ζήσεις στον Παναθηναϊκό. Έδειξα μία φωτογραφία στον Τότη που είμαι με ανοιγμένο κεφάλι και όταν αποχωρούσα από το γήπεδο με είχε αγκαλιά ο Παύλος. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της DPG Group of Companies, είπε από την πλευρά του: “Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουμε αυτό που νιώθουμε σήμερα, αλλά και το μεγαλείο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο. Έχει αφήσει μεγάλη παρακαταθήκη πίσω του. Είναι συγκλονιστικό πόσος κόσμος έχει έρθει για να πει αντίο. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι απίστευτες. Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια. Πάντα θα στηρίζουμε την προσπάθεια της οικογένειας. Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές”.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος (pics)


Σχόλια