Το «βιάγκρα» του Κιμ Γιονγκ Ουν που τα κάνει όλα και συμφέρει!

Το «βιάγκρα» του Κιμ Γιονγκ Ουν που τα κάνει όλα και συμφέρει!

Ένα… ενισχυμένο βιάγκρα, που εκτός του ότι υπόσχεται εξαιρετικές ερωτικές επιδόσεις, βοηθάει στην νοητική συγκέντρωση, ενισχύει τους μύες, ανακουφίζει από την κούραση και διασφαλίζει έναν ποιοτικό ύπνο, και, κυρίως… φέρει την υπογραφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, κυκλοφορεί ήδη στην Πιονγιάνγκ.

pills1

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» που επικαλείται το «Foreign State», ένα περιοδικό που ελέγχει η Πιονγιάνγκ, το «βιάγκρα» του Κιμ Γιονγκ Ουν διασφαλίζει την ανόρθωση του ανδρικού μορίου μεγιστοποιώντας την ερωτική απόλαυση, ενώ παράλληλα βοηθά στη συγκέντρωση, επιτρέπει έναν υγιή και ποιοτικό ύπνο αλλά και προωθεί την ανάπτυξη.

Μάλιστα, χάρις στις «μαγικές» ιδιότητές του, το σούπερ χάπι δεν απευθύνεται μόνο στους άνδρες της τρίτης ηλικίας που έχουν πρόβλημα στύσης, αλλά μπορεί να ληφθεί και από παιδιά με πρόβλημα ανάπτυξης! Σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, μπορούν να ληφθούν δύο έως και τρία χάπια την ημέρα, ενώ τα παιδιά μπορούν να παίρνουν ένα ή δύο χάπια προ φαγητού.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το βορειοκορεατικό περιοδικό, το «βιάγκρα» του Κιμ Γιονγκ Ουν περιλαμβάνεται σε μία λίστα με άλλα προϊόντα που το καθεστώς της Πιονγιάνγκ θέλει να εξάγει προς τη Δύση.Σχόλια