Το «ΒΗΜΑ» εμπλέκει τον Τσίπρα στη «Συμμορία της Δραχμής»!!!

Το «ΒΗΜΑ» εμπλέκει τον Τσίπρα στη «Συμμορία της Δραχμής»!!!

Aποφασισμένος να συμβάλλει ώστε να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη η Συμμορία των Πραξικοπηματιών της δραχμής φέρεται ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης.

Μάλιστα έδωσε εντολή στους δημοσιογράφους της εφημερίδας που ειδικεύονται στο ερευνητικό ρεπορτάζ να πέσουν με τα μούτρα στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Ετσι στο κυριακάτικο ΒΗΜΑ ξεκινάει η δημοσίευση του παρασκηνίου-σοκ για το ποιοι και πώς μεθόδευαν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Πως ταυτίστηκαν τα σχέδια Σόιμπλε και Βαρουφάκη για grexit και IOUs

Ο πρώην πράκτορας της KGB, τα $10δισ. και τα ταξίδια Τσίπρα στη Μόσχα.

Η μυστική προετοιμασία της ομάδας Λαφαζάνη για έφοδο στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Αυτές είναι οι πρώτες αποκαλύψεις της εφημερίδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο εκδότης του ΒΗΜΑτος έχει στα χέρια του και ντοκουμέντα για τα σχέδια της συμμορίας της δραχμής ανάμεσα στα οποία και η απαγωγή ανθρώπου με κομβικό ρόλο στο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες γύρω από την συμμορία της δραχμής καθώς υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα και φωτογραφικό υλικό-(και από τα ραντεβού στη Μόσχα…)

Το πιο σοκαριστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος εμπλέκει και τον Τσίπρα προσωπικά στην συμμορία της Δραχμής!!!!

Το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος που υπογράφει ο Παύλος Παπαδόπουλος αναφέρει ότι ο Τσίπρας ζήτησε 10 δις ευρώ δάνειο (κάτι που κατ΄επανάληψη έχει αρνηθεί τόσο ο Ελληνας πρωθυπουργός, όσο και ο Πούτιν) από την Μόσχα για να μπορέσει να φέρει σε πέρας την οργάνωση της επιστροφής στη δραχμή!

Μάλιστα η αναμονή του δανείου έκανε τον πρωθυπουργό να μιλάει για τον ελληνικό λαό που έχει την ικανότητα να ανοίγεται σε νέες θάλασσες!!!

Το βράδι της Κυριακής του δημοψηφίσματος ο Τσίπρας-σύμφωνα με το ρεπορτάζ-αισθάνθηκε το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια του γιατί από τη Μόσχα έφτασε η αρνητική απάντηση στο ελληνικό αίτημα.

Η εικόνα κηδείας στο Μαξίμου που περιγράφει ο Βαρουφάκης ήταν εξαιτίας της άρνησης του Πούτιν να ικανοποιήσει το αίτημα των 10 δις ευρώ του Τσίπρα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Ρώσοι πούλησαν τον Τσίπρα εξαιτίας των σχεδίων τους στην Ουκρανία.

Η εφημερίδα μάλιστα αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε υποβάλλει άλλα δύο αιτήματα για δανεισμό το ένα στο Ιράν και το άλλο στην Κίνα αλλά και οι δύο αυτές χώρες δεν ανταποκρίθηκαν επιλέγωντας να μην ανοίξουν μέτωπο με την Ευρώπη για χάρη του Τσίπρα.

Μετά από αυτό δημειουργείται μείζον πολιτικό θέμα καθώς εμφανίζεται και ο Τσίπρας ως μέλος της «Συμμορίας της Δραχμής» να ηγείται μιας αντι-ευρωπαικής κυβέρνησης η οποία μάλιστα παραμένει στην εξουσία χάρη στην θετική ψήφο της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

Οπως όλα δέιχνουν οι εξελίξεις στις επόμενες ψηφοφορίες στη Βουλή θα είναι δραματικές!!!!Σχόλια