Το Vinyl is back παρουσιάζει το μουσικό γεγονός της χρονιάς  :   80s Live !

Το Vinyl is back παρουσιάζει το μουσικό γεγονός της χρονιάς : 80s Live !

Τρία θρυλικά συγκροτήματα που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’80 και υποστηρίζουν το βινύλιο με τις ηχογραφήσεις τους, συναντώνται όλα μαζί, για πρώτη φορά επί σκηνής, σε μια συναυλία που θα αποτελέσει το μουσικό γεγονός της χρονιάς !
Οι No Man’ s Land, Cpt. Νέφος /Libido Blume και Χωρίς Περιδέραιο το καθένα συγκρότημα με τη δική του ξεχωριστή ιστορία ,σε μια συναυλία που έρχεται από την καρδιά των 80ς στο Vinyl is back και στο Cine Κεραμεικός το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου !
Παρουσίαση συγκροτημάτων :

NO MAN’S LAND

Οι No Man’s Land, μία από τις μακροβιότερες και πιο δραστήριες αθηναϊκές μπάντες, ξεκίνησαν το ταξίδι τους στα μέσα της δεκαετίας του 80 και γρήγορα εδραιώθηκαν στην τοπική σκηνή, ιδιαίτερα χάρη στις μοναδικές ζωντανές τους εμφανίσεις. Ο πρώτος τους δίσκος (“Zalion”, 1988), εξακολουθεί μέχρι σήμερα να αποτελεί σημείο αναφοράς για τους εραστές της νεοψυχεδέλειας. Τα τελευταία χρόνια η μπάντα βρίσκεται και πάλι στο δρόμο, με συνεχείς εμφανίσεις και ένα πλήθος ηχογραφήσεων. Το πιο πρόσφατο album τους τιτλοφορείται “Unprotected” και κυκλοφορεί – όπως και τα τρία προηγούμενα – από την εκλεκτική ανεξάρτητη εταιρεία Anazitisi Records. Χαρακτηριστικό των ζωντανών εμφανίσεων των No Man’s Land είναι οι απρόβλεπτες εκτελέσεις των κομματιών από όλο το φάσμα της δισκογραφίας τους. Σπάνια κάποιο κομμάτι παίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: αφήνουν πάντοτε τη δυναμική της κάθε βραδιάς να καθορίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την απόδοση της μουσικής τους, φροντίζοντας να μένει αρκετός χώρος για εμπνευσμένο αυτοσχεδιασμό.
Η μουσική των No Man’s Land κινείται στο μεταίχμιο μεταξύ ψυχεδέλειας και progressive rock: ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, ονειρικά ηχοτοπία, γερές δόσεις ελεύθερου αυτοσχεδιασμού – και όλα αυτά, όπως έγραψε κάποιος κριτικός, «μένοντας πάντα πιστοί στην «υπόθεση rock and roll».
Ο επόμενος δίσκος τους θα έχει τίτλο “Infinite Equinox” και θα κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς.Σχόλια