Το ξέσπασμα της μητέρας του Φύσσα για τον Ρουπακιά

Το ξέσπασμα της μητέρας του Φύσσα για τον Ρουπακιά

Η είδηση ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα, αποφυλακίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, προκάλεσε το κοινό αίσθημα. Ο άνθρωπος που στέρησε τη ζωή από ένα νέο παιδί, βύθισε σε άφατη θλίψη μια ολόκληρη οικογένεια.

Η αδικία της δικαιοσύνης σκοτώνει για μια ακόμα φορά την οικογένεια του Παύλου.«Έμάς μας σκότωσαν αλλά κάθε μέρα μας χώνουν και πιο βαθιά το μαχαίρι», είχε δηλώσει στα Μέσα αρκετές μέρες πριν.

«Είμαστε εμείς οι γονείς αλλά ξοπίσω υπάρχει μια ουρά που έρχεται μαζί μας και ταλαιπωρείται και πονάει και υποφέρει και τρώει τις σάρκες της γιατί βλέπουμε όλους εκεί μέσα, βλέπουμε το κτήνος αυτό το οποίο δεν έχει δείξει καμία μετάνοια γι’ αυτό που έχει κάνει, αντιθέτως μπαίνει μέσα και καμαρώνει, τους κατηγορούμενους τους περισσότερους να μην εμφανίζονται στο δικαστήριο, τους ίδιους τους δικηγόρους τους να είναι προκλητικοί», είχε αναφέρει με οργή, η άτυχη μητέρα.

Σε επικοινωνία που είχε ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9,84 μαζί της, προκειμένου να σχολιάσει την αποφυλάκιση του Γ.Ρουπακιά, αντί απάντησης εκείνη έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο. Ένα βίντεο που δείχνει τη βία και το μίσος που κατέστρεψαν το σπίτι της:

 Σχόλια