Τον απολογισμό του έργου της Βουλής κατά το τελευταίο εξάμηνο, κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τον απολογισμό του έργου της Βουλής κατά το τελευταίο εξάμηνο, κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τον απολογισμό του έργου της Βουλής κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, θα κάνει η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη Τύπου που είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 15:30 το μεσημέρι, στο Εντευκτήριο της Βουλής.

Κεντρικό θέμα θα αποτελέσει ο «Απολογισμός έργου εξαμήνου και προγραμματισμός έργου για το επόμενο διάστημα».

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η κ. Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να δώσει λύση στο θέμα των 61 συμβασιούχων υπαλλήλων της Βουλής, οι οποίοι εργάζονται χωρίς να πληρώνονται, καθώς οι συμβάσεις τους έχουν λήξει από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Βουλής αναφέρει πως «στην Επιτροπή του Κανονισμού της Βουλής που συνεδρίασε στις 3 Αυγούστου 2015, συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, με εισήγηση της Προέδρου, το θέμα των εργαζομένων στο Κοινοβούλιο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου».

Όπως προστίθεται, «διαπιστώθηκε από όλα τα μέλη της Επιτροπής η ανάγκη να απογραφούν άμεσα όλοι οι εργαζόμενοι με το παραπάνω καθεστώς. Εν συνεχεία να διερευνηθεί ποιοι από αυτούς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες με σκοπό την οριστική διευθέτηση του ζητήματος, σύμφωνα με την πρόταση της Πρόεδρου τη Βουλής».Σχόλια