Τον Σεπτέμβριο η εικονική έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης

Τον Σεπτέμβριο η εικονική έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης

Ένα φαντασμαγορικό θέμα θα έχουν την δυνατότητα  να παρακολουθήσουν όσοι βρίσκονται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Σαντορίνη καθώς είναι προγραμματισμένη εικονική έκρηξη του ηφαιστείου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του tornosnews.gr, η εταιρεία Γεωθήρα του Δήμου Θήρας προετοιμάζεται για το γεγονός. Συγκεκριμένα προκήρυξε πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για την προμήθεια υλικών (πυροτεχνήματα) και ανάθεση δράσης εκτέλεσης της εικονικής έκρηξης του ηφαιστείου με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ επί της συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης για τα υπό προμήθεια είδη.

Η προϋπολογιζόμενη για την προμήθεια δαπάνη, ανέρχεται στο ποσό των 43.400 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο κτίριο διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης στη Μεσαριά Θήρας (κάτω από το Ι.Κ.Α. Θήρας, επί του επαρχιακού δρόμου Φηρών – Πύργου), την Πέμπτη 28 Ιουλίου, και ώρα λήξης υποβολής των προσφορών στις 10:00 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του διαγωνισμού.

Σε περίπτωση μη συμμετοχής παρόχων, ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα λήξης υποβολής των προσφορών τις 10:00 π.μ.

Διαβάστε επίσης:

Πολάκης: Πάει Σαντορίνη για να εγκαινιάσει νοσοκομείο χωρίς γιατρούς, με φουσκωτό σκάφος

 Σχόλια